Team

We zijn een trendy kapsalon die zich bezighoudt met de nieuwste trends op het gebied van haarmode. Maar ons team blinkt vooral uit op het gebied van vakmanschap, creativiteit, technische vakkundigheid en haarkleuringen. Daarnaast staat de aandacht voor de klant uiteraard centraal.

De technische vakkundigheid van het team van Hairglow zorgt ervoor dat klanten van heinde en ver komen voor een behandeling. Het maakt trots dat de klantenkring zich uitbreidt over heel Nederland. Dit komt mede door de kwaliteit én creativiteit die het team levert.
De focus ligt naast een uitstekende service ook op het gebied van educatie. Het is belangrijk om vernieuwend te zijn én te blijven. Hairglow gaan niet alleen mee met de laatste trends maar ook met de laatste knip- en kleurtechnieken. Daar is Hairglow ontzettend sterk in.

Meet the team:

Michel

Michel
Eigenaar, Master stylist

Michel is een goed voorbeeld van een succesvolle kapper en ondernemer die zijn vak nog steeds tot in de puntjes beheerst, een kapper pur sang. Bekend om zijn perfect geknipte coupes en fantastische blow-outs, haalt hij elke keer weer het beste uit je haar.
Zijn ervaring met alle haartypen maken hem een echte allrounder, van Europees, Aziatisch, Afro haar en alles wat ertussen zit. Michel is een ware haarkunstenaar. Zij passie voor haar is ongekend en hij maakt van elke bezoek een waar feestje. Hij beheerst alle knip en snijtechnieken tot in de puntjes en in perfectie. Zijn vaktechniek is fenomenaal en beroemd.

Zijn liefde voor het kappersvak is 30 jaar geleden geboren tijdens een bijbaantje in de kapsalon toen hij in de 4e klas van de middelbare school zat. Hij raakte steeds meer betrokken en bij het knippen en kleuren en besloot, met succes, zijn vwo-opleiding te combineren met de kappersopleiding en daarnaast ook nog in de kapsalon te werken. Uiteindelijk is hij freelancer geworden en heeft hij de hele wereld over gereisd.” Na een periode van freelance-werkzaamheden, besloot Michel om zijn eigen salon te beginnen waar hij nog steeds elke dag met heel veel plezier werkt.

Marjorie

Marjorie
Eigenaar en Haarwerkspecialist

Al meer dan 15 jaar mag zij haar missie volbrengen.
Als creatieve brein van Hairglow, hairstylist en gecertificeerd haarwerkspecialist met een achtergrond als verpleegkundige combineert Marjorie passie voor zorgverlening met haar.
Haar klantenkring is heel breed. Zo werkt zij dagelijks met klanten die door ziekte hun haar verliezen, of een slechte kwaliteit haar hebben. Marjorie wil ervoor zorgen dat ondanks de situatie je haar goed zit. Dat dat stukje van jezelf, hetzelfde blijft. Voor elke situatie is er een oplossing. Marjorie gaat met haar klanten in gesprek en inventariseert waar ze behoefte aan hebben, wat hun blij maakt en welke look bij hun wensen past.
Dit kan een look zijn die dicht bij hun natuurlijke look past, of een look die daar verder van afstaat maar de perfecte match is. Alles is mogelijk.
Voor Marjorie is het belangrijk om up to date te blijven en mee te gaan met de nieuwste technieken.
Als zij niet in de salon aan het werk is volgt zij trainingen en cursussen om te blijven innoveren en in te kunnen spelen op de laatste trends. In haar atelier ontwerpt en maakt zij zelf de mooiste haarwerken en haarstukken. In december 2019 heeft zij haar eigen lijn Wigs by Hairglow opgericht.
Marjorie is dankbaar dat zij elke dag haar vak mag uitoefenen en ieder dag weer een glimlach op het gezicht van haar klanten mag toveren.

Monique

Monique
Topstylist en kleurspecialist

Monique Is een ervaren en zeer creatieve topstylist en uitmuntende kleurspecialist.
Als hobby fotografe heeft zij een uitermate scherpe kijk op schoonheid en kleur en is zij zeer creatief en leergierig.  Haar creativiteit komt goed tot zijn recht tijdens haar werk, gefocust en uiterst secuur gaat zij te werk. Monique gaat geen kleuruitdaging uit de weg, zij overlegt met de klanten om een kleur te ontwikkelen die bij hen past. Haar kleur technisch kennis is fenomenaal en zij weet feilloos haar klanten te voorzien van de mooiste en subtielste babylights, perfecte highlights en balayages.
Haar talent voor knippen, styling en mooie vlechtcreaties, heerlijke was massages en haar tomeloze energie en enthousiasme maakt jouw kappersbezoek een complete beleving.

Danielle

Danielle
Topstylist en kleurspecialist

Als je aan Danielle denkt, denk je aan GLAMOUR. Haar grote passie voor haar zie je terug in al haar creaties. Met meer dan 30 jaar in het vak heeft zij een schat aan ervaring en dat zie je aan alles.
Dames en heren knippen doet ze met passie en flair.
Haar voorliefde voor BIGhair, haar fantastische signature blow outs en perfect gestyled haar.
Danielle overlegt met de klant om een kleur te ontwikkelen die perfect bij hen past. Zij weet perfect met de juiste kleur en/of techniek jouw sterkste punten te accentueren en jouw als klant te laten stralen. Met haar bruisende enthousiasme en uitstekende beheersing van haar vaktechniek doet geen concessie in haar werk, het is perfect of niet. Zij werkt met uiterste zorgvuldigheid en passie aan haar folietechnieken zoals highlights, lowlights, babylights en balayage. Deze zorgvuldigheid zie je ook terug in al haar creaties.
Danielle legt je tijdens de behandeling compleet in de watten en zorgt ervoor dat je met een grote glimlach en zeer tevreden de deur uit gaat.