Keratine behandeling

Smoothe XT keratine

Breng je de helft van je ochtend voor de spiegel door met een stijltang, en baal je van je pluizige haar? Ben je op zoek naar steil, glad en glanzend haar? Wij hebben de oplossing.

We hebben met Smoothe XT keratine behandeling van Bhave, een behandeling die je haar gladder, glanzender, gezonder, sterker en pluisvrij maakt. Tot wel vier maanden lang.

Bij de bhave Smoothe XT keratine kan het haar dezelfde dag nog gewassen en/of gekleurd worden. Wij brengen de keratine diep aan in het haar, waardoor het eiwit het haar van binnen uit voedt en herstelt. Het haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Wij hebben zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn. De belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen. Het bestaat uit botanische en biologische extracten.
Het resultaat is glanzend, zacht en pluisvrij haar.

Keratine

Keratine is een lichaamseigen bouwstof. Het zorgt onder andere voor sterke nagels. Je haar bestaat voor zo’n 87% uit keratine. Behandel jij je haar intensief dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Het gevolg is  zwakker, breekbaar, pluizig en handelbaar haar.

Kwaliteit

Om het beste resultaat te garanderen is de kwaliteit en de gebruikte hoeveelheid keratine van groot belang. Keratine is een duur product en Hairglow doet geen concessie aan de kwaliteit en daarom werken wij alleen met het beste soort keratine. Wij bezorgen je de best mogelijke behandeling maar  het is ook belangrijk om het haar thuis goed te verzorgen met onze verzorgingsproducten die perfect aansluiten op de behoefte van het haar. Uiteraard krijg je uitgebreide verzorgingstips.
Omdat wij met de nieuwste technologie werken kun je al meteen plezier hebben van je zijdezachte haren.

Wil jij ook ervaren hoe het is om maandenlang zachte haren te hebben zonder pluis. Verwen jezelf dan met een keratine behandeling bij Hairglow.