Keratine behandeling

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een keratine behandeling een must.
Wij brengen de keratine diep aan in het haar, waardoor het eiwit het haar van binnen uit voedt en herstelt. Het haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Jean Paul Mynè

Keratine van Jean Paul Mynè is synoniem voor 100% in Italië gemaakte kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen.

Wij hebben zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn. De belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen. Het bestaat uit botanische en biologische extracten.
Jean Paul Mynè is opgericht met het doel om goede kwaliteit op de markt te brengen.
Deze samenstelling vermindert de krul en versterkt de haarvezels. Het resultaat is glanzend, zacht en pluisvrij haar.

Keratine

Keratine is een lichaamseigen bouwstof. Het zorgt onder andere voor sterke nagels. Je haar bestaat voor zo’n 87% uit keratine. Behandel jij je haar intensief dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Het gevolg is  zwakker, breekbaar, pluizig en handelbaar haar.

Kwaliteit

Om het beste resultaat te garanderen is de kwaliteit en de gebruikte hoeveelheid keratine van groot belang. Keratine is een duur product en Hairglow doet geen concessie aan de kwaliteit en daarom werken wij alleen met het beste soort keratine. Wij bezorgen je de best mogelijke behandeling maar  het is ook belangrijk om de verzorging is ook zeer belangrijk, uiteraard krijg je uitgebreide verzorgingstips. Voor het mooiste en langdurigste resultaat mag je je haar 24 uur niet wassen, bij veel andere merken mag dit pas na 3 dagen. Omdat wij met de nieuwste technologie werken kun je al meteen plezier hebben van je zijdezachte haren.

Wil jij ook ervaren hoe het is om maandenlang zachte haren te hebben zonder pluis. Verwen jezelf dan met een keratine behandeling bij Hairglow.