Knippen


Welkom in de wereld van Hairglow waar onze getalenteerde kappers een ongeëvenaarde expertise hebben in alle kniptechnieken. Of het nu gaat om het creëren van ultra stijl haar, het perfectioneren van Europees of Aziatisch haar, het omarmen van verschillende krultypes zoals mixed hair, black hair, of afro haar – bij ons vind je de vakbekwaamheid om jouw gedroomde kapsel werkelijkheid te maken.

Wij begrijpen dat elk haartype uniek is, en daarom nemen we de tijd voor een persoonlijke intake vóór elke knipbeurt. Of je nu voor de eerste keer bij ons komt of een vaste klant bent, wij willen jouw wensen begrijpen en samen kijken welk model op dat moment het beste bij jou past. Bij Hairglow draait het niet alleen om het knippen van haar, maar om het creëren van een look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

En voor degenen die hun krullen omarmen, zijn wij een ware krullenkapper. Van subtiele golven tot weelderige krullen, we begrijpen de unieke behoeften van krullend haar en creëren spectaculaire looks die de natuurlijke schoonheid accentueren.

Jaarlijks volgen onze kappers trainingen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en de meest geavanceerde knip- en snijtechnieken toe te passen.
Bij Hairglow ben je verzekerd van professionals die altijd streven naar perfectie.
Plan je afspraak online of bel naar 035-5430064.