Service en levertijd

Service

Hairglow geeft begeleiding en nazorg van alle aangebrachte haarwerken en haarstukken. Wij begrijpen de emotionele gevolgen van haarverlies en dat het dragen van een haarwerk voor sommige klanten een compleet nieuwe ervaring is waarin zij zich misschien wel onzeker kunnen voelen.Wij nemen graag de tijd voor u, uw vragen en onzekerheden kunt u met een vertrouwd hart met ons delen. Wij geven onze klanten dan ook het juiste advies, zodat u uw haarwerk thuis op de juiste manier kunt verzorgen. Met de juiste haarwerk verzorging verlengt u de levensduur van uw haarwerk en blijft het langer van mooie kwaliteit. Onze haarspecialisten geven u altijd het juiste advies en bruikbare tips om de verzorging van uw pruik of haarstuk zo goed mogelijk te doen. De verzorging van uw haarwerk is een belangrijk onderdeel om uw haarwerk zo lang mogelijk in de beste conditie te houden.

Levertijd

De levertijd van confectie haarwerken is binnen 2 werkdagen en de levertijd van een maatwerk haarwerk is tussen de 2 en 12 weken. Wij hebben ook haarwerken op voorraad.
Omdat wij in de salon een eigen atelier hebben kunnen wij maatwerk haarwerken en haarstukken geheel naar wens maken. Hierdoor kan er met spoed binnen 2 tot 4 weken geleverd worden.

Het is mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Nazorg

Hairglow geeft mensen met een pruik of haarstuk verzorging en stylingsadviezen, wij besteden veel aandacht aan de juiste nazorg bij haarwerken van onze klanten.

Maatwerk

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor een pruik of haarwerk kiezen. Vanwege dunner wordend haar, plaatselijke of volledige haaruitval door ziekte, erfelijkheid of medicijnengebruik.
Van uiterlijk willen veranderen zonder behandelingen aan het eigen haar of experimenteren met een nieuwe look.

Wat de reden ook is, bij Hairglow vindt u de geschikte en passende haar oplossing. Onze pruiken zijn niet van echt te onderscheiden. De pruiken en haar aanvullingen worden volledig onzichtbaar bevestigd en kunnen geheel naar uw eigen wensen gestyled worden. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit diverse alternatieven en een uitgebreid assortiment aan kleuren, stijlen en structuren.

Wij meten uw pruik op en geven persoonlijke begeleiding en advies zodat je verzekerd bent van de juiste pruik die bij u persoonlijkheid past. Het intakegesprek vindt plaats in onze salon, maar kan ook eventueel bij u thuis.

Garantie

Wij staan 100% achter onze kwaliteitsproducten en geven daarom 6 maanden garantie op fabricage fouten.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 035-5430064 of per e-mail: info@hairglow.nl