Referenties

Zeer goede service, denk met je mee wat je zou willen en of het ook kan wat je wilt 👍🏻

Nicolette Beekman

Al bijna 20 jaar bij deze kapper. Geweldig met kleur, knippen en styling

monique van galen last

Vandaag heb ik weer de professionaliteit van Team Hairglow Haarwerken / Michel vd Held Haar mogen ervaren.
Haarwerk Specialiste Marjorie Barnwell is écht een expert in het volledige traject van advisering tot aanschaf van een op maat gemaakt haarwerk. Ook het hele traject mbt de zorgverzekering neemt zij uithanden waardoor zij op unieke wijze ontzorgt.

Haarverlies is een moeilijk en kwetsbaar proces voor zowel mannen als vrouwen en het is van groot belang dat de haarspecialist hier zorgvuldig en discreet mee omgaat.
Ik ben Team Hairglow en Marjorie in het bijzonder echt heel dankbaar voor deze uitzonderlijke service, advies en de kwaliteit van een prachtig haarwerk.

Haar jarenlange ervaring én kennis van álle haartypes (Europees, Caraibisch, Aziatisch én Afro haar) maakt dat Marjorie ism het voltallige team, een diversiteit aan cliënten kunnen bedienen. Een aanrader voor een ieder die advies & begeleiding zoekt mbt haarverlies en nadenkt over het aanschaffen van een (tijdelijk) haarwerk.

Een aanrader dus!
Nogmaals dank #TeamHairglow #Michelvanderheld

Irene Hin

Ik kan mij niet meer herinneren dat ik NIET in deze fijne salon kwam. Niemand anders mag aan mijn haar komen. High end, kleuren is altijd met supermooie resultaten en de salon is een plaatje. Het team is professioneel, maar ook toegankelijk en altijd in voor plezier. Een topsalon met allure, maar bescheiden van aard. Ik kom hier al +10 jaar en zodra ik zit met mij heerlijke koffie is het even tijd voor mijzelf. Michel, Marjory, Bibi & Monique, tot snel maar weer!

Tabitha van Ommen

Goeje kaperszaak.

TheRealRutger

De enige kapper die mijn haar eerst “leest” alvorens te gaan knippen. Naar eigen wensen geknipt en hip indien gewild. Beste kapper die ik tot nu toe gehad heb!

Max

Ik heb al een aantal kappers gehad, maar deze was toch echt het beste van allemaal! Ik ben ontzettend blij met m’n nieuwe coupe! En wat een leuk en aardig personeel. Zeker een aanrader deze kapper!

Shanice den Hartog

Yes!

Anna Danabet

Al meer dan 10 jaar kom ik bij Michel en zijn team. En dat terwijl ik niet eens in Baarn woon 🙂 Altijd professioneel en gezellig. En de koffie smaakt ook altijd goed. Gewoon een beetje ‘me time’. Fijn!

Nicole Vlaar

Super blij met m’n nieuwe coupe! Dank je wel Michel 🙂 Ik vond het super gezellig in de zaak!

Sabine

Mijn haren zijn weer super mooi geknipt!

Maartje

Wat een prachtige salon, het voelt als een oase van rust, luxe en gezelligheid!

Debby

Mooi, Michel. Maar wat nog mooier is is dat het gewoon een fantastisch professioneel team is, bij wie de gezelligheid niet ontbreekt. Uurtje kapper…gewoon leuk!!!

Wilmar Dolman