Haarstukken

hair-to-go-piece

In sommige gevallen is een complete pruik niet nodig. Wanneer het haar dunner is geworden dan krijgt u met haarstukken al meteen een veel voller effect. Daarnaast zijn haarstukken ook leuk om eens van haarstijl te veranderen voor bijvoorbeeld een avondje.
Het handige is dat de haarstukken zo in het eigen haar kunnen worden bevestigd Wat garant staat voor instant weelderige lokken.

Haarstukken voor een volle bos haar

Een weelderige bos met haar is de trots van bijna elke vrouw. Wanneer een deel van het haar uitvalt kan dat een flinke deuk in het zelfvertrouwen opleveren. Om dat zelfvertrouwen te herstellen kunnen haarstukken of topfillers helpen. Uw haar is meteen weer veel voller en u kunt wat lengte toevoegen. Het meest populaire model is die in de vorm van een paardenstaart of pony. Deze is er dan ook in verschillende kleuren. De colad is een haarstuk met een diadeem, met de pony clip creëert u een tijdelijke pony en zo is er nog veel meer keuze uit verschillende soorten modellen en varianten. Alles beschikbaar in meerdere kleuren. Ook voor haarstukken geldt dat deze op maat gemaakt kunnen worden. Een topfiller is weer ideaal voor kalende plekken op het hoofd. Hier zijn verschillende soorten maten, kleuren en lengtes in mogelijk. Aanschaffen kan in de webshop, niet goed? geld terug!

Haarstukken zijn niet van echt haar te onderscheiden

Haarstukken zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.
Bij de meeste dames is het niet zichtbaar omdat de kleur en structuur feilloos aansluit bij het eigen haar en zo hoort het ook.
Met een haarstuk kunt u eenvoudig experimenteren met uw uiterlijk.

In het geval van haarverlies kan de topfiller een ideale oplossing zijn vooral als u geen pruik wilt dragen.
Een haarstuk heeft verschillende soorten bevestiging methodes.

Een elegante knot, een paardenstaart, clip-in pony of vlecht, Hairglow zorgt ervoor dat de haarstukken die u wilt aanschaffen, passen bij uw uiterlijk en persoonlijkheid. Wij geven u graag advies en tips om de haarstukken te verzorgen.