Haarstukken

hair-to-go-piece

In sommige gevallen is een complete pruik niet nodig. Wanneer het haar dunner is geworden dan krijg je met haarstukken al meteen een veel voller effect. Daarnaast zijn haarstukken ook leuk om eens van haarstijl te veranderen voor bijvoorbeeld een avondje uit.
Het handige is dat de haarstukken zo in het eigen haar kunnen worden bevestigd wat garant staat voor instant weelderige lokken.

Haarstukken voor een volle bos haar

Een weelderige bos met haar is de trots van bijna elke vrouw. Wanneer een deel van het haar uitvalt kan dat een flinke deuk in het zelfvertrouwen opleveren. Om dat zelfvertrouwen te herstellen kunnen haarstukken of topfillers helpen. Het haar is meteen weer veel voller en er kan eventueel in een langere lengte worden geleverd. Het meest populaire model is die in de vorm van een paardenstaart of pony. Deze is er dan ook in verschillende kleuren. De colad is een haarstuk met een diadeem, met de pony clip creëert u een tijdelijke pony en zo is er nog veel meer keuze uit verschillende soorten modellen en varianten. Alles beschikbaar in meerdere kleuren. Ook voor haarstukken geldt dat deze op maat gemaakt kunnen worden. Een topfiller is weer ideaal voor kalende plekken op het hoofd. Hier zijn verschillende soorten maten, kleuren en lengtes in mogelijk. Kijk in de webshop voor verschillende mogelijkheden. www.wigsbyhairglow.com

Haarstukken zijn niet van echt haar te onderscheiden

Haarstukken zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.
Bij de meeste dames is het niet zichtbaar omdat de kleur en structuur feilloos aansluit bij het eigen haar. Met een haarstuk kun je eenvoudig experimenteren met je uiterlijk.

In het geval van haarverlies kan de topfiller een ideale oplossing zijn vooral als je geen pruik wilt dragen. Een haarstuk heeft verschillende soorten bevestiging methodes.

Een elegante knot, een paardenstaart, clip-in pony of vlecht, Wigs by Hairglow zorgt ervoor dat de haarstukken die je wilt aanschaffen, passen bij uw uiterlijk en persoonlijkheid.
Wij geven je graag advies en tips om de haarstukken te verzorgen.
Vragen, opmerkingen of wil je vrijblijvend advies? Stuur gerust een bericht info@wigsbyhairglow.com