Blackhair pruiken

Black hair pruiken van Wigs by Hairglow

Zoveel soorten mensen, zoveel soorten haar en haarwensen. Wat voor de een mooi is kan bij de ander minder geslaagd zijn. Er zijn mensen met natuurlijk stijl haar en mensen met natuurlijk krullend haar. Zo zijn er ook mensen met stijl, glad, wavy haar en mensen met Black hair. Met blackhair bedoelen wij van nature sterke krul, afro haar of mixed haar. 
Omdat er zoveel verschil in zit moeten we er ook verschillend mee omgaan. Wat hetzelfde blijft is de hoge kwaliteit en de service.

Blackhair pruiken

Heb je van nature afro haar, krullen of gebruikt u straighteners een curly perm of texturizer? dan hebben wij een mooie selectie pruiken voor je. Van een weelderige bos losse krullen tot kinky afro, van kort relaxt haar tot lange lokken. Het is allemaal mogelijk
bij Wigs by Hairglow. Zoek je iets wat er niet tussen staat? laat het ons gerust weten want dan gaan wij voor je op zoek naar een pruik die bij je past en waar je je goed in voelt en ook binnen uw budget past.

De diversiteit in blackhair is enorm en dit proberen wij weer te geven in onze collectie, wij streven ernaar om onze collectie wekelijks aan te vullen met de nieuwste modellen. 

Wil je graag vlechten maar is dit voor jou minder geschikt? hier zijn speciale braidwigs voor, prachtige pruiken met de mooiste vlechttechnieken. Hetzelfde geldt voor twist, lace front wigs, lace wigs en nog veel meer fantastische haarstijlen.

Tijdens een vrijblijvende afspraak worden alle mogelijkheden besproken en eventueel ook doorgepast net zolang totdat je tevreden bent.  In onze kapsalon hebben wij een aparte haarwerksalon waa je in alle privacy kunt passen.

Blackhair en haarproblemen

Haarverlies door Alopecia, Chemokuur, medicijnen gebruik, stress en hormoonstoornissen kan grote emotionele problemen tot gevolg hebben.

Het gevoel van onmacht en het verliezen van zelfvertrouwen gaan vaak hand in hand. 
Een mooie pruik die perfect bij je gezicht en persoonlijkheid past geeft zelfvertrouwen.
Wij weten als geen ander wat de invloed van haar is en hierdoor bieden wij ook afro en krullende haarwerken speciaal voor jou op maat gemaakt. Je kunt zelf bepalen of je voor een natural look gaat of misschien voor stijl haar, wat je ook kiest wij zullen je goed adviseren. Ook na de aankoop is het mogelijk om uw haarwerk door ons te laten reinigen of stylen, met 100% human hair gaat dat misschien gemakkelijker maar met synthetisch haar wordt het anders. Wij hebben alle tools in huis om de synthetische pruiken weer als nieuw te krijgen of om te vormen.

Bij een een haarwerk om medische redenen heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering en afhankelijk van u pakker ook vanuit de aanvullende verzekering.
Wij geven advies en nemen het gedeelte administratie en declareren helemaal van je over.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vragen
Bel gerust 035-5430064 of e-mail: info@wigsbyhairglow.com
Kijk voor meer informatie op www.wigsbyhairglow.com