Blackhair pruiken

Black hair pruiken van Hairglow

Zoveel soorten mensen, zoveel soorten haar en haarwensen. Wat voor de een mooi is kan bij de ander minder geslaagd zijn. Er zijn mensen met natuurlijk stijl haar en mensen met natuurlijk krullend haar. Zo zijn er ook mensen met stijl, glad, wavy haar en mensen met Black hair. Met blackhair bedoel ik van nature sterke krul, afro haar of mixed haar.  Omdat er zoveel verschil in zit moeten we er ook verschillend mee omgaan. Wat hetzelfde blijft is de hoge kwaliteit en de service.

Blackhair pruiken

Heeft u van nature afro haar, krullen of gebruikt u straighteners een curly perm of texturizer? dan hebben wij een mooie selectie pruiken voor u. Van een weelderige bos losse krullen tot kinky afro, van kort relaxt haar tot lange lokken. Het is allemaal mogelijk bij  Hairglow. Zoekt u iets wat er niet tussen staat? laat het ons gerust weten want dan gaan wij voor u op zoek naar een pruik die bij u past en waar u zich goed in voelt en ook binnen uw budget past.

De diversiteit in blackhair is enorm en dit proberen wij weer te geven in onze collectie, wij streven ernaar om onze collectie wekelijks aan te vullen met de nieuwste modellen. Heeft u een model in gedachten of wilt u een lace wig laten maken? dat is geen probleem voor ons.

Wilt u graag vlechten maar is dit voor u minder geschikt? hier zijn speciale braidwigs voor, prachtige pruiken met de mooiste vlechttechnieken. Hetzelfde geldt voor twist, lace front wigs, lace wigs, en nog veel meer fantastische haarstijlen.

Tijdens een vrijblijvende afspraak worden alle mogelijkheden besproken en eventueel ook doorgepast net zolang totdat u tevreden bent.  In onze kapsalon hebben wij een aparte haarwerksalon waar u in alle privacy kunt passen.

Blackhair en haarproblemen

Haarverlies door Alopecia, Chemokuur, medicijnen gebruik, stress en hormoonstoornissen kan grote emotionele problemen tot gevolg hebben.

Het gevoel van onmacht en het verliezen van zelfvertrouwen gaan vaak hand in hand. Een mooie pruik die perfect bij uw gezicht en persoonlijkheid past geeft u zelfvertrouwen en een nieuwe frisse kijk in de toekomst. Wij weten als geen ander wat de invloed van haar is en hierdoor bieden wij ook afro en krullende haarwerken speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf bepalen of u voor uw eigen natural look gaat of misschien tot voor stijl haar, wat u ook kiest wij zullen u goed adviseren. Ook na de aankoop is het mogelijk om uw haarwerk door ons te laten reinigen of stylen, met 100% human hair gaat dat misschien gemakkelijker maar met synthetisch haar wordt het anders. Wij hebben alle tools in huis om uw synthetische pruiken weer als nieuw te krijgen of om te vormen.

Schaft u een haarwerk aan om medische redenen dan heeft u recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering.

Als erkend haarwerkspecialist heb ik contracten met zorgverzekeraars, ik kan u hier prima in adviseren.  Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende kennismaking? bel gerust 035-5430064 of e-mail: info@hairglow.nl