Revolutionaire, snelle haarkleuring zonder compromissen

Druk, druk, druk

We weten dat het onderhoud van haarkleuren tijdrovend kan zijn vooral als je streeft naar een balans tussen vrije tijd, werk en gezin. Soms voelt het als jongleren en elke waardevolle minuut die je ergens kunt redden, vermindert de druk ergens anders.

Wij beloven een kleur die de verwerkingstijd tot 70% verkort, jouw haarconditie verbetert en een volledige dekking garandeert. En dat in maar 15 MINUTEN!

Ja, je leest het goed, 15 MINUTEN is alles wat nodig is voor een verbluffende, langdurige haarkleur behandeling die, in combinatie met een snelle föhn behandeling zelfs in je lunchpauze kan worden geperst! Kleur die ervoor zorgt dat je eruit ziet als een godin en je tijd geeft om dingen te doen die tellen.

Dit is een van de redenen waarom wij super blij zijn met de nieuwe haarkleuring van Bhave.
Of het nu om een basiskleuring, uitgroei kleuren, balayage, ombre of higlights gaat, de kleuren zijn allemaal even intens.

Bhave is iconisch Australisch merk wat dynamische resultaten levert. De producten van Bhave zitten boordevol actieve ingrediënten en bevatten een gepatenteerde volledig bioactieve keratine technologie, die bij regelmatig gebruik helpt beschadigd haar van binnen uit te herstellen.

Of onze producten nu in de salon gebruikt worden als gepersonaliseerde behandeling of als verzorging/styling voor thuis, Bhave verstrekt het haar, verbetert de conditie en geeft een bijzondere glans en een zijdezachte finish.

Het is prachtige kleuring in een fractie van tijd!
Een premium hybride kleur met een prachtige dekking, zelfs op resistent grijs haar.

Dit is een kleuring die zacht is voor de hoofdhuid en ondersteunt de gezondheid van het haar.

Bhave is:

  • Revolutionaire, snelle haarkleuring binnen 15 minuten
  • Dierproefvrij,  vrij van parabenen, sulfaten en natriumchloride
  • Gepatenteerde actieve keratine technologie
  • Innovatieve en professionele, salon exclusieve productenMomenteel werken wij al een tijd met dit mooie nieuwe revolutionaire merk en het overstijgt al onze verwachtingen. De verzorgings en stylingsproducen zijn ook fantastisch en doen ook wat ze beloven.

Boek nu je afspraak en ervaar het zelf.