Hairglow Kappers en Haarwerken, haarspecialisten onder één dak, nu ook onder één naam.

Mooie tijden! Wigs & Hairweaves en Michel van der Held Haar & Make up zijn per 1 januari 2019 samengevoegd. Vanaf nu heten wij Hairglow Kappers en Haarwerken. Zo kunnen wij onze klanten nog beter helpen en kunnen we ons bedrijf verder ontwikkelen.

Haarwens

Bij ons is geen haarwens te gek. Knippen, stylen, keratine behandelingen, kleuren, you name it. Het mooie is, wij kunnen dat voor alle haarsoorten. Europees, black, afro, mixed hair, onze stylisten zijn gespecialiseerd in exclusieve, trendy stijlen.

Maar wat als je probleemhaar hebt? Of nog erger, wat als je kaal wordt of al kaal bent? Bijvoorbeeld door chemokuren of een medische aandoening? Bij Hairglow Kappers en Haarwerken ben je dan ook aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerde haarwerksalon. In onze aparte, afgesloten haarwerksalon begeleiden we mannen en  vrouwen in het proces naar een haarwerk.
We zijn hier speciaal voor opgeleid en gekwalificeerd. Dat betekent dat wij voor iedereen een mooie, comfortabele haaraanvulling kunnen maken. Dat betekent óok, dat wij aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars waardoor we direct bij zorgverzekeraars kunnen declareren.

Meer weten of advies?  Neem gerust contact met ons op via 035-5430064 of per e-mail: info@hairglow.nl

Voordelen van Hairglow Kappers en Haarwerken

  • Geen haarwens is te gek! Oók als je medische klachten hebt of hebt gehad.
  • Wanneer wij haarwerken maken, hanteren we een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Je haarwerk specialist is altijd bereikbaar voor je, bijvoorbeeld via Whatsapp 06-81563065, Zo kunnen er makkelijk foto’s doorgestuurd worden en vragen worden gesteld. In bepaalde gevallen is een bezoek op locatie ook mogelijk.
  • We zijn vooruitstrevend, leveren maatwerk en zijn gefocust op een geweldig resultaat waar je je fijn bij voelt.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken, we begeleiden en ontzorgen je door het gehele proces: voor, tijdens en na de aankoop van het haarwerk of haarstuk. We hebben contacten met alle zorgverzekeraars en kunnen daardoor direct bij de zorgverzekeraar declareren.

Indien gewenst kan een haarwerk door onze topstylisten geheel op maat geknipt en gestyled worden waardoor het haarwerk of haarstuk nog beter bij je persoonlijkheid past en écht ‘eigen’ wordt.